mandag den 1. marts 2010

Farvel og goddag



Det blev et farvel til "Sex and the City" i den første udstemning på bogtellet. På trods af dens store popularitet som TV-serie slog den aldrig an som bog i vores lille reality-konkurrence.

Som Pippi Langstrømpe siger: Tak fordi du kom, og tak fordi du gik!

Ny bog på bogtellet er "Den perfekte mand" af Torben Gammelgård. Det bliver et meget spændende bekendtskab, for her har vi at gøre med en mandebog som vil gøre alt for at gøre de kvindlige bøger tilfredse. Som der står i omtalen: "Torben er så desperat efter at blive kæreste med Therese, så han føjer hende i alt for at blive den perfekte kæreste."

Mere uhyggeligt kan det næsten ikke blive!

Og hvordan går det ellers på bogtellet!? - tja dagligdagen er ved at sænke sig over de luksuøse omgivelser. Alt bliver rutine, - både at svine de andre bøger til, bruge øgenavne og fremhæve sig selv på bedste vis.

Men de kommende dage graver vi dybere ind i den boglige psyke i forsøget på at forstå, hvorfor der er nogle bøger som vælger at deltage i realitykonkurrencer. Hvad er det som gør at man udstiller sig på det grusommeste i forsøget på at blive set? Det er et interessant spørgsmål!

Forøvrigt bliver det også spændende at se hvordan livet vil udvikle sig, nu damerne er i mindretal. Hæng på, og læs mere.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar