tirsdag den 2. marts 2010

Bookfight

Mange har sikkert spurgt sig selv, hvorfor at bogen "Kvinder" af Charles Bukowski er med i paradiseBogtel. For hvis der var noget som bogens forfatter var, så var det jo ligeglad med berømmelse. Han skrev, fordi det var en nødvendighed og fordi han skulle af med sin historie. Men ikke desto mindre må vi konstatere at bogen nyder opholdet i fulde drag. Den er først i baren når den åbner om morgenen og ofte også den som lukker og slukker.

Flere dage har "Fedt" og "En helt almindelig han" forsøgt at følge trop, men uden det store held. At være fuldtidsalkoholiker kræver sin bog.
Ganske upåvirket af de yngre kvindlige bøgers harme og foragelsen virker den også til at være. "Skydykker" bogen har åbent udtryk sin afsky for "Kvinder". Ikke kun over for andre, men også forside til forside.
Og sådan er det jo når et realityshow er i gang. Konflikter, konflikter og flere konflikter. Faktisk så mange konflikter, at man sommetider bare har lyst til at sige til deltagerne: "Sæt jer lige ned, stop med at snakke, slap af, spis en is sammen og sig noget sødt.

Men sådan funger reality desværre ikke, - godt at det for det mest gør i det virkelige liv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar