tirsdag den 23. marts 2010

Toiletlitteratur


Noget som kendetegner et godt realityshow er den konstante overvågning af deltagerne. F.eks. når de er på toilettet eller i bad. Måske det er for meget, men på den anden side, så giver det os også en spændende mulighed for at komme helt tæt på deltagerne. Læs f.eks. her bogen "Kvinders messende monolog" ude på toilettet i går.
"Maven er tynd.

Den er lige så tynd som "Nynne" var tynd da hun var inde på bogtellet.

Her lugter også en slem lugt, som vitterligt er en lugt, og ikke noget der minder om en duft. Sprutten er begyndt at fortage sin virkning. Godt at jeg tog en flaske med herind

Skål

Maven gør igen knuder. Tænker igen på nogle af de andre bøger, og mærker det hele blive til en hård klam uforløst knude.

Skål.

Tænker på min opvækst.

Fik aldrig en opvækst på nogen forfatterskole.

Det var den hårde skole.

Skål.

Måske det er bedre, at skide på det hele og bare lade sig flyde med i det her reality-helvede. Det bedste er den gratis sprut.

Det værste er pigerne som er kostbare.

De ved ikke, hvad som er godt for dem.

Skål.

Av, min mave - den gør ondt - af helvede til.

Skål

En eller anden , - gider I lukke mig ud af det her toilet.


Bogen "Kvinder" kan forøvrigt varmt anbefales, - ganske som Charles Bukowski's øvrige forfatterskab kan det. Han kan nemlig skrive så man kommer helt ind under huden på sig selv og sine øvrige personer. Ja, faktisk lærer man dem bedre at kende end de personer man møder i mange realityprogrammer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar