fredag den 19. februar 2010

En nervøs stemning

De første 14 dage af Paradise Bogtel (season 1) har været helt utrolige. Alle vores forventninger er blevet indfriet og mere til. Hold da op, hvor har det været spændende!!

Men men men..... - der er nu kun 3 dage til den f'ørste udstemning på bogtellet, og nerverne sidder for øjeblikket uden på bøgernes indbinding. Nok mest hos "Sex and the City" som ligger til at blive den første bog, som må forlade bogtellet for at komme tilbage til folkebiblioteket.

Vi må også bare være hårde og konstatere, at bogen aldrig helt har fundet fodfæste i bogparadiset. Det er lige som om, at dens storby-attitude ikke har vundet gehør blandt de øvrige bøger. Og på trods af alle dens anstrengelser for at blive en del af gruppen (havde jo en lille fuldemandsflirt med "Kvinder" en sen aften), så har det været en hård tid.

Den anden dag, var der flere som hørte den sige sætningen: "At that time I realised that......" hvorefter den mumlede noget om at den ville tilbage til "The big appple" - eller så var den en anden "big", - et eller andet.

Afstemningen lukker om 3 dage i skrivende stund, og meget kan selvfølgelig nå at ændre sig. Men pilen peger lige nu på "Sex and the city".

I den kommende uge bliver der stille her på bloggen, da bogtel-direktøren holder ferie. Stærkt inspireret af det britiske program "Boys and girls alone", lader vi derfor bøgerne være alene hjemme, og ser hvordan det udvikler sig.

Hvad med dig? lader du dine bøger være alene hjemme, eller tager du dem med på ferie?

Men bare rolig i uge 9 vender vi stærkt tilbage med en ny bog på bogtellet og masser af nyt reality bogblog. Hvem den nye bog bliver, venter vi med at afsløre.

Imens kan de hardcore reality bogfans følge med i den engelske Bookbrother

Ingen kommentarer:

Send en kommentar