mandag den 15. februar 2010

Hvis er størst....

Hos pressen som følger livet på bogtellet nøje, har der på det seneste kørt en historie, om hvilken bog som har det største oplagstal.

Måske en lidt primitiv måde, at anskue en bogs kvaliteter på, men ikke desto mindre er det det som ofte sker i en realitykonkurrence. Man ønsker nogle få genkendelige parametre som man kan forholde sig til.
Det råder vi bod igen i dag, hvor vi ser nærmere på en af deltagerne.

Denne gang er det Nynnes dagbog som står for skud. Og hvilken bog er her ikke tale om. Det danske svar på Bridget Jones dagbog. Hvoedpersonen er Nynne som ikke kan finde ud af sit liv, og gerne vil finde den eneste ene.
Eksistentielle problemstillinger som enhver kvinde i sin bedste alder kan nikke genkendende til. Det er både sjovt og tankevækkende når Nynne i dagbogsform beskriver sit til tider kaotiske liv. Dog er det nok mest sjovt for de kvindelige læsere, men herrerne vil få bekræftet deres værste fordomme om det kvindelige køn!

Nynne nyder opholdet på Paradise Bogtel. Hun har dog været lidt afventende i forhold til de andre bøger den første uge. Men vi vurder at det er at betragte som stilhed før stormen. For der er ingen tvivl om, at "Nynne" gerne vil finde den eneste ene.

REKLAME: Vil du læse andre Chick lit bøger, så tjeck Litteratursidens liste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar