søndag den 7. februar 2010

Godmorgen...

GODMORGEN - Så står vi op, - så starter vi. Det er i dag, at Paradise Bogtel åbner sine døre for alle bogelskere som kan li' at følge et godt gammeldags realityshow med 8 smukke bøger.

I skrivende stund sover "Kvinder" endnu. De andre bøger har været morgenfriske, - ja faktisk var "Luft under vingerne" den første ude af fjererne. Den gik hurtigt i gang med noget yoga.
"Retrograd" og "En helt almindelig han" startede dagen med en morgenbajer. Aner man allerede en alliance der?
"Spacemermaid", "Nynne" og "Sex and the city" har vi ikke set endnu. De er endnu på badeværelset og ved at gøre sig klar med en god forside og bagside.
"Fedt" er gået på fotosafari, men regner med at spise sammen med de andre til morgenmaden.

Umiddelbart er gruppen dejlig forskellig, og vi regner med megen dramatik i den kommende tid. Men selvfølgelig også masser af god tid ved poolen - og måske noget roman rooomance....

Så hæng endelig på - også i morgen - og efter reklameindslaget for bibliotek.dk, hvor du kan bestille alle de dejlige dramatiske bøger du gerne vil læse.

1 kommentar:

  1. Jeg er lidt småmopset over, Nynne er med - den linselus! Er vi ikke ved at være færdige med de tøsebøger? Trænger vi ikke til noget nyt? Er dog taknemmelig over, Anne-Grethe B.Riis': Send mere sex, ikke deltager.
    Al denne nymodens chicklit kan alligevel ikke klare sig mod Jane Austen. Men sådan en ældre sag bliver jo ikke inviteret med - ren og skær aldersdiskrimination, selv om Luft under vingerne vel også kan betegnes som ud over sin bedste alder...
    Jeg melder klart ud: Stem Nynne ud!

    SvarSlet