mandag den 8. februar 2010

Det blev en våd aften...

Mange havde forudset det - mange havde frygtet det og flere havde forventet det. Men det er alligevel et chok når det så sker.

Bogtellet for fuld udblæsning allerede den første dag og aften. Det vidste sig nemlig hurtigt, at "Kvinder" ikke havde sovet morgenen væk, men derimod drukket tæt og uhæmmet. Straks da den vidste sig op af formiddagen begyndte den at lægge an på "spacemermaid". Lagde tilsyneladende ikke mærke til de ret tydlige afvisninger som den blev udsat for.
"En helt almindelig han" sad det meste af dagen lidt for sig selv sammen med "Fedt". Men mon ikke de tænker deres. I hvert fald var deres blikke vedholdende og stirrende, specielt når "Sex and the city" var i nærheden.

Som hoteldirektør fornemmer man tydligt de indestængte følelser som lurer under overfalden i bogparadiset. Et paradis som kan vise sig at indeholde mere end en slange. Så kære læser, tro ikke på alt, hvad de deltagende bøger giver udtryk for. Visse udtalelser kan allerede nu udlægges som taktik i forhold til de øvrige bøger. Begrebet "En spiller" er jo velkendt inden for realityverdenen.

Dagens reklame: download gode lydbøger på netlydbog.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar