fredag den 12. februar 2010

Under overfladen

Som den opmærksomme læser af bloggen har bemærket, så foregår der mange ting på bogtellet, som vi ikke altid når at få grundig nok beskrevet. Ikke fordi det er ikke vigtigt for forståelsen af vores eventyr ind i bøgernes verden, men mere på grund af den begrænsede plads vi har til at dokumentere og beskrive.
F.eks. fremgik det ikke af sidste reportage, at "Kvinder" har lidt af et gevaldigt maveonde de senere dage. Ikke direkte dilerium men mere en ondartet virus som betyder, at bogen meget af tiden må opholde sig i nærheden af et toilet for at have nogenlunde kontrol over dens konsekvenser.
Vi skal også huske at nævne "Skydukker uden faldskærm" flere gange har optrådt uden indbinding i området omkring poolen. Forøvrigt til stor glæde for de mandlige bøger på bogtellet. En rigtig paradise-bog-babe er hun - YES!!

Men lad os efter disse indledende beskrivelser vende os mod overskriften på dette indlæg "Under overfladen". For hvad gemmer der sig under den blankpolerede forside på de deltagende bøger. Ofte hører man jo den der med, at deltagere i realityshows er dumme og tomhjernede. Men intet kan være mere forkert! - de er alle blevet castet og udvalgt blandt mange, således at beskueren til begivenhederne kan være sikker på, at det er toppen af poppen som er med som deltagere.

Selvfølgelig er der et berettiget ønske om at lære bøgerne nærmere at kende. Et ønske vi forsøger at efterkomme i næste uge med en mere detaljeret analyse af de deltagende bøgers motiver og handlemåder.

Og så nærmer den første udstemning sig også snart på bogtellet. Så med andre ord spidser tingene til i den kommende tid på Paradise Bogtel.

REKLAME: Brug dit lokale bibliotek. Det har nemlig ofte åbent i weekenden. Og hvad er bedre end en god bog, når Paradise Bogtel står lidt på stand by indtil mandag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar