onsdag den 10. februar 2010

Det startede med....

Det startede med at alle skulle finde en anden bog at sove sammen med. Og hvis de ikke gjorde det, så var det bare synd, for så kunne de ikke længere bo på hotellet. "Skydukker uden faldskærm" blev valgt af "Fedt". Men den ville hellere have været sammen med "Retrograd". Så var der krise, og det blev ikke bedre af at "Kvinder" også gerne ville sove sammen med en, - bare en eller anden.

"Sex and the city" havde slet ikke lyst til at sove sammen med nogen før den havde snakket med veninderne. Og det kunne den jo ikke, da den er med i en realitykonkurrence (season 1). Derfor blev den nødt til at sove sammen med "En helt almindelig han". Det syntes "En helt almindelig han var fint". Men så var der en konflikt med "Retrograd" som også ville have en ung bog man kunne hygge sig med i sengen. Derfor blev der igen noget skænderi, og der blev råbt højt mens de alle sammen drak noget stærk sprut oppe i baren.

Sætningen "Du er eddermandme en klam bog" blev på et tidspunkt sagt meget højt af en anden bog. Det gav selvfølgelig en mega super dårlig stemning, så nu skulle der snakkes ud.....

Men mere om det i morgen!! - hvor spændingen stiger:-)

Reklame: Vil du læse om mennesker i den virkelige verden med virkelige problemer så bliv inspireret på Litteratursiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar