mandag den 26. april 2010

Forbillede eller ej?!

Er de deltagne bøger på ParadiseBogtel et forbillede for andre, eller er det nogle bøger som man ikke kan lade sine børn se?

"Generel speaking" vil hoteldirektøren sige, at alle bøger er forbilleder. Tænk på alle de timer af arbejde der ligger bag udgivelsen af en bog. Alle de tanker og overvejelser som danner baggrund for den endelige tekst. Og tænk på den sårbarhed som der også ligger i vise sine tanker og følelser frem for et størrer publikum.
Som de forrige blogindlæg også var inde på, så kan bøger noget som andre medier ikke kan. De kan fortælle en nuanceret historie som kræver noget af sin læser, og dermed gør læseren aktiv og medlevende.
Når det er sagt, så er der selvfølgelig forskel på, hvordan bøgerne optræder på bogtellet. Noget af det værste er jo, hvis de går bag (bog)ryggen på andre deltagende bøger. Selvfølgelig kan det ikke undgåes, at der kommeer alliancer mellem bøgerne. Men i og med at mange unge bøger sidder og kigger med på showet bør det undgåes, at der finder mobning og social udstødelse sted. Så heller en god gammeldags dobbeltudgave for åben skærm end en lusket hadeaftale bag nedrullede gardiner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar